Női kéziseink a Szerencs gárdájával ütköztek

Az elmúlt hétvégén a női kézisek a Szerencs gárdájával ütköztek meg hazai pályán.

A mérkőzésnek hatalmas tétje volt, hiszen a tabellán elfoglalt vezető helyünk veszélybe is kerülhetett volna egy esetleges vereség után. De szerencsére a lányok tudták, hogy mit kell tenni, így hozták az újabb pontokat.

Alsózsolcai KSC – Szerencs VSE: 38-33

Mádli-Szűcs Laura edző értékelése: “Hazai környezetben fogadtuk a Szerencs csapatát. Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, szinte egész héten érződött a lányokon a feszültség és a bizonyítási vágy, ennek ellenére mentálisan és fizikálisan is uraltuk a mérkőzést, minden játékos érezte a mérkőzés fontosságát, így biztos győzelmünkkel sikerült a tabellán megőriznünk az 1. helyünket. Gratulálok a lányoknak, a Szerencsnek pedig további sok sikert kívánunk!”

A felnőtt mellett az ifisták is pályára vonultak, vasárnap a Hajdúszoboszlót láttuk vendégül a férfi felnőtt mérkőzése után, így győztes hangulatban léphettek pályára a lányok! Ennek megfelelően ők is hozták a győzelmet!

Alsózsolcai KSC – Kézilabda Klub Hajdúszoboszló: 48 – 13

Mádli-Szűcs Laura edző értékelése:”Könnyű mérkőzésen vagyunk túl. Sok indítással és jó védekezéssel nagyarányú győzelmet arattunk.”

Hajrá AKSC!

Megosztás

Megosztás itt: facebook