Toborzás

Légy Te is BSK játékos!

Mi, a Borsod Sport Klub-nál igyekszünk minden feltételt megteremteni, hogy TE a legmagasabb szinten tanulhasd a kézilabda vagy a labdarúgás rejtelmeit.

Mit várunk tőled?

Mire számíthatsz?

Szeretnél csatlakozni?

Akkor nincs más dolgod, mint küldeni a részünkre egy üzenetet névvel, telefonszámmal! Illetve írd meg, mely csapatunkba szeretnél, tudnál csatlakozni! Milyen sportot szeretnél űzni, kézilabda, vagy labdarúgás! Mi vissza fogunk hívni és megbeszéljük a részleteket!


Jelentkezem

Szülőknek

Szeretnéd, ha a gyermeked egészségesen élne, rendszeresen sportolna és mindezt megfelelő körülmények között? Gyertek el a Borsod Sport Klubhoz!

Próbáljátok ki magatokat nálunk!

Profi edzésekre szeretnéd hordani a gyermeked? Szeretnéd, hogy a BOZSIK Programban vegyen részt? Vagy profi kézilabda utánpótlás csapatban szeretnéd növelni a sportszeretetét? Akkor a legjobb helyen jársz!

Hozd el a gyermeked egy edzésre! Győződj meg róla személyesen, a Borsod Sport Klubnál minden feltétel adott, hogy a gyermeked szuperül érezze magát! Ráadásul mindeközben a legjobb képzésben vehet részt!

A megye egyik legdinamikusabban fejlődő sport klubjánál, a Borsod Sport Klubnál mi komolyan vesszük az utánpótlás nevelés kérdését mind kézilabda, mind labdarúgás tekintetében!

Foci?

Akkor a Bozsik program a garancia arra, hogy a gyermeked szakszerű labdarúgó képzést fogja nálunk kapni.

Kézi érdekli?

Akkor a kézilabda utánpótlás csapataink bármelyike várja szeretettel a fejlődni vágyó gyerekeket az U-8-as korosztálytól egészen a felnőtt csapatig!

 

Tudjuk, a gyermek fejlődésének meghatározó eleme a testmozgás mellett a közösségi élmények szerzése. Ezért a csapathoz való tartozás, teljesebb és ingergazdagabb életet eredményezhet. Mindemellett a sport által a gyermek alázatot, küzdeni akarást, határozottságot, önbizalmat és számtalan pozitív tulajdonságot alakíthat ki.

Ezért elkötelezettek vagyunk, hogy nálunk a gyerekek a legjobb szakmai és mentális felkészülésben részesülhessenek!

„Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között.”

Michael Schumacher

Nálunk mit kap a gyermek?

Gyertek el hozzánk!

Próbáljátok ki az edzéseinket! Válasszatok sportágat! Konzultáljatok edzőinkkel, hogy milyen célkitűzéseink vannak az adott korcsoportban és érezzétek jól magatokat!

Szeretnél még többet megtudni? Küldj egy üzenetet és mi visszahívunk!


Jelentkezem