Híreink

A hónap játékosa

Szeptember hónap legjobbja: Lippai Ákos

A BSK vezetősége minden hónapban kiválasztja a klub legjobban teljesítő játékosát, amikor az adott hónapban a legtöbbet tett hozzá a Borsod Sport Klub hírének növeléséhez, a csapat sikereihez! Szeptemberben sem volt ez másképp.

Felnőtt labdarúgás

DÖNTETLEN HAZAI PÁLYÁN AZ EMŐD ELLEN

Haladunk a bentmaradásért vívott harcban. A Megye I-es focibajnokságban immáron 8 pontunk van, amivel a 7. helyen állunk. Elképesztően szoros a mezőny. 5 forduló után 9 csapat van 1 ponton belül.

BSK-noi-kezilabda-Borsod-Sport-Klub-Szerencs-VSE-rajatszas-6-fordulo-megyei-I
Női kézilabda

A lányok utolsó meccse a B.A.Z. megyei I. osztályban

A női kézilabda szakosztály a BSK egyik legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy megnyerte a B.A.Z. megyei női kézilabda bajnokságot! Az utolsó fordulóban a Szerencset láttuk vendégül, ahol szerettünk volna méltón búcsúztatni a szezont!

BSK-a-honap-jatekosa-aprilis-kezilabda-kovacs-robert
A hónap játékosa

Április hónap legjobb kézilabdázója: Kovács Róbert

Hosszú és fárasztó szezont tudhatnak maguk mögött a kézilabdázók mind férfi-, mind a női fronton. Egy játékosunk azonban mit sem törődve a fáradtsággal, az utolsó pillanatig erőn felül teljesített.

BSK-noi-kezilabda-felnott-BAZ-megyei-Borsod-Sport-Klub-Mezokeresztes-rajatszas-5-fordulo
Női kézilabda

A női kézilabda csapat megállíthatatlan

A bajnoki címet már semmi sem veszélyezteti, azonban a női kéziseink továbbra is kiváló formában játszanak és nem hagynak kérdőjelet senkiben, ha a teljesítményükről van szó!