Tét nélkül Egerben a megyei kézilabda bajnokság utolsó meccsén

Bár a srácok igyekeztek, nem sikerült szépen a búcsú a szezontól. A BSK férfi kézicsapata végül a 3. helyen zárta a megyei kézilabda bajnokságot.

BSK-BAZ-Heves-megyei-ferfi-kezilabda-bajnoksag-20-fordulo-SBS-Eger-Borsod-Sport-Klub

A Borsod Sport Klub felnőtt férfi kézilabda csapata az első évében sajnos nem ért fel a csúcsra. De mindenképpen tanulságos és értékes szezont tudhatunk magunk mögött.

Az utolsó fordulóban Egerbe utazott a B.A.Z.-Heves megyei I. osztály harmadik helyezettje, a BSK. A körülmények nem voltak ideálisak, hiszen az előzetesen meghirdetett keret néhány tagja végül nem tudott elutazni a találkozóra.

Béres Csaba edző nyilatkozata:

Sajnos az utolsó mérkőzésünk, nem úgy sikerült ahogy terveztük! Az indulásnál derült ki, hogy három játékosunk nem tudja vállalni az esti mérkőzést, így 12 játékossal tudtunk elutazni, ebből két serdülő korú! Egy nagyon kiéhezett csapattal találtuk szembe magunkat, hiszen az utánpótlás bajnokságok beszüntetése miatt az egri fiatalok régen játszottak tétmérkőzést. Az első félidőben jól tartottuk magunkat és két gólos vezetéssel vonultunk az öltözőbe! A második félidőben szoros küzdelem folyt, hol az egyik hol a másik csapat vezetett, a mérkőzés vége felé nem bírtuk el a két kiállított játékosunk hiányát, így színvonalas küzdelemben egygólos vereséget szenvedtünk! Gratulálok a játékosaimnak, végig nagyot küzdve mindent megtettek a sikerért!

SBS Eger II. – BSK
Férfi kézilabda B.A.Z. – Heves megyei I.
34– 33

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=27942&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook