Az utolsó hazai találkozó a férfi kézilabda csapat számára

Komoly teher immáron nem nehezedett a srácokra, ugyanis a bajnoki cím már korábban elúszott. Azonban a második helyezés megszerzéséért vívott csatában még lehet szerepe a begyűjtött pontoknak.

BSK-BAZ-megyei-felnott-ferfi-kezilabda-Borsod-Sport-Klub-Heves-19-fordulo

Az elmúlt heti vereség a Heves ellen változásokat hozott a férfi kézilabda csapatunk szakmai stábjában, ugyanis a vezetőség új vezetőedzőt nevezett ki a férfi kézicsapat élére. Béres Csaba neve nem új a klubnál, hiszen az U-13 és U-14-es csapat edzője vette át a vezetést a maradék két mérkőzésünkre.

Az utolsó hazai mérkőzésünkre ezért némileg felforgatott lelkiállapotban érkezhettek meg a felnőtt kézilabdázóink. Azonban a pályán szerencsére az új helyzetnek nyoma sem volt és az első félidei, kissé akadozó játék után a második félidőre sikerült felőrőlnünk a hevesi csapatot.

Béres Csaba edző nyilatkozata:

A mérkőzés előtt egy nappal vettem át a csapatot, így mondhatom, hogy beérett a szakmai munka, hiszen az évben először sikerült a Heves csapatát legyőzni… A tréfát félretéve szeretném megköszönni elődöm GRANDJEAN GÁBOR munkáját, hiszen ez nagyrészt az Ő érdeme!

Úgy érzem a fejekben sikerült rendet rakni, így küzdelmes mérkőzésen, nagyon hullámzó teljesítménnyel a mérkőzés végére sikerült magabiztos győzelmet aratni!

Gratulálok a fiúknak, az idény utolsó mérkőzésén is ezt a hozzáállást várom tőlük!!!

BSK – HanyiTravel Hevesi SE
Férfi kézilabda B.A.Z. – Heves megyei I.
29– 23

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=27941&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook