Egy győztes meccset engedtünk el a B.a.Z. megyei I-es bajnokin

Fantasztikusan indult a mérkőzés Edelényben, kétgólos előnyre tett szert a BSK - Alsózsolca. 3-1-re is vezettünk. Ennek ellenére sajnos kikaptunk, de nem sokon múlt a bravúr.

Megyei_foci_6_fordulo_edeleny_bsk_4_3

A B.A.Z. megye I-es focicsapat továbbra is várakozáson felül teljesít. Nagyon hiányoznak azonban a hétvégéről a pontok, hiszen a mezőny rendkívül szoros. Egy-két győzelemmel, vagy vereséggel akár 6-8 helyet is lehet mozogni a tabellán.

A sérüléshullám egyelőre még sajnos nem ért véget. A hétvégén Palkó Andrásnak kiugrott a térde, de már hál’ Istennek jobban van. Vannak súlyos sérülések és vannak, akik hosszú ideje, makacs sérüléssel bajlódnak. Jobbulást és kitartást nekik!

Varacskai István edző értékelése:

Az első fèlidőben sikerült irányítani a mérkőzést, jól játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, gólokat lőttünk, de nem tudtuk lezárni a mérkőzést. A második félidő elejét is jól kezdtük, viszont ekkor jött egy 10 perces rövidzárlat, ami alatt kiengedtük a kezünkből a mérkőzést. Ebben a periódusban sok egyéni hibát követtünk el, ellenfelünk akaratban teljesen fölénk kerekedett. Sérülés miatt újabb játékosunk esett ki.

Edelény Sportszer – BSK-Alsózsolca
B.A.Z. megyei I. Felnőtt 6. forduló
4 – 3

Gólok

 0 – 1 2′ LIPPAI ÁKOS
 0 – 2 14′ ERDEI-NAGY NORBERT
GÁLL BÉLA 39′1 – 2 
 1 – 3 56′ LIPUSZ NORBERT
MÉSZÁROS BALÁZS 66′2 – 3 
NADANICSEK JORDÁN 68′3 – 3 
MÉSZÁROS BALÁZS 76′4 – 3 

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken megtekinthető:

https://adatbank.mlsz.hu/match/56/4/23720/6/1636198.html

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook