Április hónap legjobb kézilabdázója: Kovács Róbert

Hosszú és fárasztó szezont tudhatnak maguk mögött a kézilabdázók mind férfi-, mind a női fronton. Egy játékosunk azonban mit sem törődve a fáradtsággal, az utolsó pillanatig erőn felül teljesített.

BSK-a-honap-jatekosa-aprilis-kezilabda-kovacs-robert

A BSK szakmai stábja ismét összeült, hogy megvitassák, ki volt az elmúlt hónap legjobb kézilabdázója. Ezúttal azt a játékost választották, aki a szezon egészét tekintve messze kiemelkedett a teljesítményével.

Április hónap legjobbja a kézilabda szakosztályban Kovács Róbert!

Robit a megyei kézilabda-életben nem kell bemutatni senkinek, hiszen évek óta magas szinten űzi a sportot. Maximalizmusa és az alázat, amivel a kézilabdához áll mindenkinek jó példát mutat.

A pályán nyújtott teljesítménye nemcsak áprilisban volt kimagasló, hanem az egész szezonban, amit jól mutat, hogy a 2020/21-es szezonban a B.A.Z.-Heves megyei I. osztály gólkirálya lett. 20 mérkőzésen, azaz a szezon összes találkozóján pályára lépett és 172 gólt hozott össze.

Emellett az idei szezon hozta meg a karrierje 1000. gólját is, ami a hivatalos statisztikát illeti.

A BSK férfi kézicsapatának egyik vezéregyénisége, akire a társai mindig hallgatnak és számíthatnak rá a pályán és azon kívül egyaránt. Emellett szerves tagja a BSK szakmai stábjának is, hiszen edzőként is hozzátesz a Borsod Sport Klub kézilabda szakosztályának fejlődéséhez. Az egyik leány serdülő csapatunk irányítását vállalta el tavaly, amivel sok kézilabdázónak segített a fejlődésben.

Gratulálunk Robi, csak így tovább!

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook