Elkészült a BSK nagyméretű műfüves pályája Ongán. Már foglalhatóak az időpontok

Újabb lépést tettünk előre, hiszen a BSK új nagyméretű műfüves focipályája már várja az edzeni, sportolni vágyó csapatokat. A csapat infrastrukturálisan nagyot lépett előre.

Borsod_sport_klub_onga_mufuves_focipalya

Végre elkészült a Borsod Sport Klub legújabb projektje, amely egyedülálló lehetőséget nyújt a környező települések csapatainak, focizni vágyó amatőröknek egyaránt!

A legújabb nagyméretű műfüves pályánk mostantól mindenki számára elérhető, amely egyedülálló edzéslehetőséget biztosít, főleg a téli hónapokban.

A pálya bárki számára bérelhető, fűtött öltözővel, melegvizes zuhanyzókkal van ellátva, így akár a teljes téli alapozás is levezethető itt.

Emellett lehetőségetek van a kispályát is igénybevenni, ha csak néhányan szeretnétek egy baráti focira összejönni!

Hogy hol is vannak a műfüves pályáink? A nagypálya és a kispálya egyaránt az Ongai Sportcentrumban található, a vasúti sínek mellett, az élőfüves nagypálya közvetlen szomszédságában.

Ha télikupa szervezésén gondolkodtok, vagy sportnaphoz kerestek megfelelő helyet, akkor mindenképpen érdemes megfontolni az ongai műfüves focipályát, hiszen minden feltétel adott, hogy egy igazi színvonalas rendezvényt tartsatok!

A nagypálya világítással is el van látva, így az esti órákban is nyugodtan foglalható, emellett lehetőség van a félpálya foglalására is!

BSK_sajat_mufuves_focipalya_nagymeretu

És mennyibe kerül?


Amennyiben hétköznapokon, edzéshasználatra szeretnétek foglalni, úgy a félpálya használati díja 15.000 Ft/óra. Ha pedig edzőmérkőzést szeretnétek játszani, akkor a teljes pálya használati díja 30.000 Ft/90 perc. Ez az összeg tartalmazza az öltözőhasználatot, illetve a világítást is!
A kispálya foglalási díja pedig 4.000 Ft/óra.

Ha egyéb igényeitek lennének, vagy kérdésetek van, akkor küldjetek üzenetet az alábbi email címre:
info@borsodsportklub.hu,
vagy hívjátok ezt a telefonszámot: +36 20 325 50 60!

Várunk minden sportolót, próbáljátok ki ti is!

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook