jótékonysági torna Kovács Kristófért!

Az elmúlt hétvégén a BSK játékosáért, Kovács Kristófért fociztak a csapatok az Alsózsolcai Sportcsarnokban

Az elmúlt héten került megrendezésre, azaz december 11-én a BSK által szervezett jótékonysági teremfoci kupa Alsózsolcán, ahol Kovács Kristóf kezelésére gyűjtöttünk.

A torna nagyon jó hangulatban zajlott le, ahol a BSK csapata végül a 4. helyen zárt.
Az eseményen 8 csapat vett részt, a Sárospatak (SUSI), a BSK, a Sajóvölgye Focisuli, az MVSC, a Miskolc Népkert Volán, a BTE Felsőzsolca, a Szikszói Futball Klub, és az Onga SE.

Több mint 1.000.000 Ft gyűlt össze, amit több vállalkozó és cég is megtámogatott. Kaptunk adományt többek között az OVB-től, Csöbör Katalin országgyűlési képviselőtől, a Náhlik Ügyvédi irodától, valamint a DVTK férfi kézilabda csapatától is és természetesen a BSK felnőtt focicsapatától is. Nem hagyhatjuk ki a résztvevő csapatokat sem, érkezett több tízezer forint a torna résztvevőitől is. Emellett persze számos magánszemély járult hozzá Kristóf mielőbbi gyógyulásához!
A torna idejére az Alsózsolcai Önkormányzat térítésmentesen biztosította a sportcsarnokot, amit ugyancsak köszönünk!

Makónyi András Kristóf edzője így nyilatkozott az esemény kapcsán:

…nagyon színvonalas jótékonysági kupát rendeztünk kis játékosunk – Kovács Kristóf – támogatására az U11 – es korosztályban. Nyolc csapat vetélkedett egymással. A hangulat fantasztikus volt, méltó a torna céljához! Első lett a Felsőzsolca, második az MVSC, harmadik a Sajóvölgye, míg negyedik a házigazda BSK. A sok adakozónak hála, szép összeggel tudtuk támogatni a kis barátunkat és családját!

A család nevében ezúton is köszönjük az adományokat és persze a gyűjtés tovább zajlik, az alábbi linken ti is hozzá tudtok járulni Kristóf gyógykezeléséhez:

Hajrá Kristóf! Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook