Döntetlen hazai pályán a Szerencs VSE ellen

A bajnoki cím felé haladunk, az előnyünk tíz pont fölött, így vágtunk neki a Szerencs elleni rangadónak!

BSK-Szerencs-VSE-Borsod-Sport-Klub-felnott-megyei-labdarugas-25-fordulo

A felnőtt labdarúgó csapat továbbra is őrzi a vezető pozícióját a tabella élén, így nem okoz különösebben nagy fejtörést, hogy a Szerencs ellen csak egy pontot gyűjtöttek be a BSK focistái.

A Borsod megyei II. osztály célegyeneséhez érkeztünk, ahol már minden csapat az életéért küzd. A felsőházi csapatok minél jobb eredményt szeretnének elérni, az alsóháziak pedig a kiesés elől menekülnének. Ebben a mezőnyben kell a bajnoki címért viaskodnunk. A hétvégén a Szerencs elleni hazai meccs 2-2-vel végződött, de nem gondoljuk, hogy 2 pontot vesztettünk.

Varacskai István edző értékelése:

Az első félidőben magabiztosan játszva jogosan szereztük meg a vezetést. Ha jobban koncentrálunk, már ebben a játékrészben lezárhattuk volna a találkozót. A második félidő első felében ellenfelünk nagy erőket mozgósított, amihez hozzá jött még a mi rövidzárlatunk is, emiatt ellenfelünknek sikerült kiegyenlíteni az eredményt. Voltak lehetőségeink lezárni a mérkőzést, még a kettős kiállítást követően is, de nem sikerült jó megoldást választani. A mérkőzéshez hozzá tartozik, hogy elmaradt 3 büntető, illetve egy-kettő vendég kiállítás, sárga is.

Alsózsolca-BSK – Szerencs VSE
B.A.Z. megyei II. Kelet Felnőtt 25. forduló
2 – 2

Gólok

ERDEI-NAGY NORBERT 23′1 – 0 
JUHÁSZ TAMÁS 31′2 – 0 
 2 – 1 64′ KISS KRISZTIÁN
 2 – 2 66′ KORMÁNY DÉNES

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető itt:

https://adatbank.mlsz.hu/match/54/4/22819/25/1565223.html

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook