A női kézilabda csapat megállíthatatlan

A bajnoki címet már semmi sem veszélyezteti, azonban a női kéziseink továbbra is kiváló formában játszanak és nem hagynak kérdőjelet senkiben, ha a teljesítményükről van szó!

BSK-noi-kezilabda-felnott-BAZ-megyei-Borsod-Sport-Klub-Mezokeresztes-rajatszas-5-fordulo

A BSK női kézicsapata immáron az NB2-re készül, de ez nem jelenti azt, hogy a szezon utolsó két mérkőzését félvállről vennék. Sőt!

Nem kétséges, hogy a 2020/21-es szezon legjobb női kézilabda csapata a BSK a B.A.Z. megyei bajnokságban, a számok magukért beszélnek. Azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy ez a teljesítmény nem magától értetődő, a lányok kőkeményen megdolgoztak minden pontért! Nem történt ez másképpen a Mezőkeresztes elleni mérkőzésen sem.

Mádli-Szűcs Laura edző értékelése:

A mérkőzés első percétől az utolsóig nagyon fegyelmezetten játszottak a lányok. Védekezésünk hamar összeállt, szinte technikai hiba nélkül játszottunk. A csereként beállt játékosaink azonnal felvették a tempót, a második félidőre mondhatom, hogy örömjáték volt. Felszabadultan, jó helyzetfelismerésekkel fejeztük be támadásainkat. Gratulálok a lányaimnak, a mezőkeresztesi csapatnak további sok sikert kívánunk.

BSKMezőkeresztes VSE
Női kézilabda megyei I.
41– 25

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=29480&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook