A Női kézilabda csapatunk ismét győzött

Ezzel már 10 pontra nőtt az előnyünk a követőinkkel szemben. Bár a bajnoki cím sorsa már eldőlt a múlt héten, a B.A.Z. megyei női bajnokságban továbbra sem pihenünk.

BSK-BAZ-megyei-rajatszas-noi-kezilabda-felnott-MVSC-BSK-4-fordulo

A B.A.Z. megyei I. osztály női kézilabda bajnokságának győztese a BSK! Ez már nem kérdés, így futottunk neki a következő fordulónak a Miskolc otthonában!

A legutóbbi találkozónk, a Borsod megyei I. osztályban emlékezetesre sikerült, hiszen a szezon eddigi egyetlen vereségét épp az Albrecht-MISKOLCI VSC-től szenvedtük el. Ezért kifejezetten nehéz mérkőzésre számítottunk, de persze ez azt jelenti, hogy úgy is készültünk rá! Végül magabiztosan és megérdemelten győztünk!

Mádli-Szűcs Laura edző értékelése:

A heti felkészülési időszakban, az előző mérkőzésen elkövetett hibáinkra, kimaradt lehetőségeinkre összpontosítottunk, mind védekezésben és támadásban.
Védekezésünk kisebb hibákkal összeállt, azt csináltuk 60 percen keresztül, amit megbeszéltünk. Támadásainkat az első 10 percben elkapkodtuk, bár a helyzetfelismerésekkel nem volt gond, de gólra nem tudtuk váltani.
Aztán percről percre egyre dinamikusabban, bátrabban, gólokra váltva sikerült zárni. Az ellenfél emberfogásos védekezésére jól reagáltak a lányok, ki tudtuk használni a nagyobb területeket. Ezen a mérkőzésen érezhetően egymásért, EGY CSAPAT-ként küzdöttünk. Nagyon büszke vagyok a lányaimra, hiszen megmutatták és bebizonyították, hogy miért is vagyunk mi a tabella első helyén +10 ponttal. Még 2 mérkőzésünk van hátra, szeretnénk minél szebb eredménnyel lezárni ezt a bajnokságot, ugyanolyan ritmusban, és teljes lendülettel dolgozunk tovább.

Albrecht-MISKOLCI VSC – BSK
Női kézilabda B.A.Z. megyei I.
31– 37

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=29478&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook