Évvégi kézilabda hírek

Az év utolsó heteiben még mindig vannak kézimeccseink, amiket szerencsére a vírus sem tud elodázni.

Tudjuk, hogy a gyerekek számára mennyire fontos a folytonosság, így bár tisztában vagyunk a veszélhelyzet súlyával, igyekszünk lehetőséget biztosítani a játékra!

Lássuk, hogy az elmúlt héten milyen eredmények születtek a kézilabda pályákon!

Fiú U-14 1. meccs – Elmaradt

Fiú U-14 2. meccs Alsózsolcai KSC – Egri Városi Sportiskola 23-17″

A második mérkőzésen azzal az egri csapattal találkoztunk, akitől eddigi egyetlen vereségünket szenvedtük el. Az első félidőben végig szoros küzdelem volt, félidő végére kétgólos előnyre sikerült szert tennünk, ami elsősorban a jó szélső játékunknak volt köszönhető. Mindkét oldalon jó százalékkal értékesítették helyzeteiket ezen a poszton szereplő játékosaink! A második félidőben feljavuló védekezésünk és átlövő teljesítményünk, végül 6 gólos sikert eredményezett!”

Fiú U-14 3. meccsAlsózsolcai KSC- SBS Eger 27-20″

Az első mérkőzésen fokozatosan lendültünk játékba, a félidei 3 gólos előnyünket sikerült a végén 7 gólosra növelni, így harmadszor is sikerült legyőznünk az egri csapatot. Jól működött az átlövő- irányító-beálló kapcsolat, ami nagyban befolyásolta a támadásunk hatékonyságát, illetve a kapus poszton is jelentős különbség mutatkozott mi csapatunk javára!”

A továbbiakban is igyekszünk a megrendezésre került mérkőzésekről beszámolni szöveges formában is, de aki szeretné élőben is nyomon követni az eseményeket, az csatlakozhat az alábbi csoportunkhoz.

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook