Férfi kézilabda bajnoki Tiszaújvárosban

A Borsod Sport Klub újabb győzelmével tartja a lépést a bajnokaspiráns Acélvárossal. Sok van még hátra és nincs könnyű sorsolás. De a férfi kézilabdában lehetetlen sem létezik! Így fordulunk a véghajrához!

BSK_ferfi_kezilabda_Tiszaujvaros_Borsod_Sport_Klub

A BAZ-HEVES megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokság őszi szakaszából már csak egy mérkőzés hiányzott, a Tiszaújváros SC – BSK meccs.

Nem számítottunk nehéz menetre a sereghajtó otthonában, hiszen alig egy héttel korábban hazai pályán meglehetősen sima győzelmet arattunk. Azonban meglepetést okozott a hazai csapat és a küzdeni akarásuk majdnem pontot ért a tiszaújvárosiaknak.

Grandjean Gábor edző értékelése:

Lejátszottuk a második mérkőzésünket is a tiszaújvárosi együttessel. Vélhetően az első mérkőzésen aratott magabiztos és könnyű siker miatt, kisebb koncentrációval és odafigyeléssel játszott a csapat. És ez eredményezte azt, hogy egy szerényebb képességű ellenféllel szemben, végig szoros mérkőzést játszottunk. Intő jel a jövőre nézve, hogy minden mérkőzésen teljes koncentrációval és kellő odafigyeléssel kell játszani.

De nincs megállás, a verseny tovább folytatódik a férfi kézilabda bajnokságban és a következő ellenfelünk az ugyancsak remeklő Heves lesz. Ráadásul idegenben, ami immáron jól látható, a Borsod Sport Klubnak nem fekszik.

Tiszaújvárosi SC – BSK
Férfi kézilabda B.A.Z. – Heves megyei I.
27 – 31

A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve az alábbi linken:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=11210&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook