Elajándékozott két pontot a BSK női kézilabda csapata

A női kézilabda csapatunk elszenvedte az első vereségét a B.A.Z. megyei l. osztály felsőházi rájátszásának első meccsén. Aggodalomra azért nincs okunk, a tabellát továbbra is vezetjük.

BSK_noi_kezilabda_felnott_Borsod_Sport_Klub_MVSC_alapszakasz_1_fordulo

A B.A.Z. megyei I. női kézilabda bajnokság felsőházának első meccsén kissé váratlan meglepetés ért minket.

Vereséget szenvedett a női kézilabda csapat a hétvégén megrendezett derbin az MVSC-vel szemben, melynek a hazai pálya adott otthont. Aggodalomra semmi ok, annak ellenére, hogy a gárda alulmaradt a miskolci lányok ellen, a csapat pontelőnye a meccs elvesztése ellenére is megmarad a tabellán.

Mádli-Szűcs Laura edző így értékelte a mérkőzést:

Már a bemelegítésnél érezhető volt a lányokon a tompaság és motiváltság hiánya. Próbáltunk felpörögni és átesni, de sajnos ez nem mindenkinek sikerült.
Az első félidőben végig ott volt felettünk a szürke felhő, sajnos védekezésünkben nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk, és egész héten gyakoroltunk. Támadásainkat elkapkodtuk, türelmetlenek voltunk, rossz döntéseket hoztunk. Kettészakadtunk, volt aki mindent megpróbált, és volt aki inkább ziccerből is kifordult. Hiányzott a küzdeni akarás, így a második játékrészt mínusz 7 góllal kezdtük meg. A második félidőben védekezést váltottunk, ami meghozta az eredményét, összesen 10 gólt kaptunk. Szaladtunk az eredmény után, az utolsó 5 percben, 2 gólra csökkent a hátrányunk, de sajnos egymás után kimaradt két 100%-os ziccerrel lehúztuk a rolót, és az utolsó 40 másodpercben 4 gólos vereséggel zártuk a mérkőzést. Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből, kijöttek a hiányosságaink, szembesültünk velük, de dolgozunk tovább!

BSK – Albrecht-MISKOLCI VSC
Női kézilabda B.A.Z. megyei I.
28 – 32

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=29472&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook