Nem bírt az Acélvárossal a férfi kézilabda csapat

Nagy valószínűséggel eldőlt a megye 1-es férfi kézilabda bajnoki cím sorsa a mögöttünk álló hétvégén. Hiszen a srácaink heroikus küzdelemben, de végül alul maradtak a rivális Acélvárossal szemben.

BSK-ferfi-kezilabda-Borsod-Sport-Klub-Acelvaros-17-fordulo-megyei-I

A B.A.Z – Heves megyei kézilabda bajnokság két éllovasa találkozott a hétvégén Alsózsolcán, ahol a tét lényegében a bajnoki cím sorsa volt!

Az egész szezon legfontosabb meccsét láthatták azok, akik csatlakoztak a Facebookon az élő közvetítésünkhöz, hiszen a második BSK, az élen tanyázó Acélváros KS KFT Miskolcot fogadta. Bár a meccset a megyei bajnokságban rendezték, a színvonal jóval magasabb volt, mint amire számítottunk.

Sajnos ezen a napon nem nekünk kedvezett a szerencse és a rengeteg technikai hiba oda vezetett, hogy ugyan végig partiban, de végül a férfi kézilabda csapat vereséget szenvedett. A győztes miskolci csapatnak gratulálunk!

Grandjean Gábor edző értékelése:

A hétvégén egy nagyon magas színvonalú mérkőzésen dőlt el a megyei bajnokság sorsa a BSK és az Acélváros csapatai között.

A végéig küzdelmes és szoros mérkőzésen a több NB2-es játékossal megerősített Acélváros megérdemelten nyerte meg a mérkőzést és ezzel a bajnokságot.

BSK – Acélváros KS KFT Miskolc
Férfi kézilabda B.A.Z. – Heves megyei I.
28– 30

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=27934&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook