Továbbra is a legnagyobb esélyesei vagyunk a bajnoki címnek

Az elmúlt hétvége ismételten hazai pályás mérkőzést hozott. Alsózsolcai KSC - Sátoraljaújhelyi TKSE 5-0

A csapat az utóbbi hetek hullámzó teljesítménye után végre sikerült újra a helyes útra lépni és magabiztos győzelemmel bizonyítottuk be, hogy továbbra is a legnagyobb esélyesei vagyunk a bajnoki cÍmnek!

Mindkét csapatunk kapott gól nélkül hozta a meccset! Alsózsolcai KSC – Sátoraljaújhelyi TKSE_ 5:0. Gólszerzők:

  • Horváth Sz. 33′
  • Bódi K. 42′
  • Apostol A. 65′ ill. 69′
  • Kis-Orosz M. 90′

Varacskai Isván edző értékelése: “A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten nyertük meg a meccset. Ha a helyzeteinket jobb arányban értékesítjük, akkor nagyobb arányú győzelemnek lehetett volna tanúja a lelkes szurkolótáborunk. Készülünk a jövőheti rangadóra. Jók: az egész csapat”

Az U-19-es csapatunk az előző forduló kisiklása után igyekezett javítani a renomáján, amit az ugyancsak az élmezőnyben tanyázó Sátoraljaújhely szenvedett meg, hiszen a fiataljaink is győzelemmel biztosították az első helyet! Alsózsolcai KSC – Sátoraljaújhelyi TKSE: 2-0

Góleszerzők:

  • Szajky D. 42′
  • Kis D. 76′

Mulató Milán edző értékelése: “Sátoraljaújhely csapatát láttuk vendégül és ha meg szerettük volna tartani első helyünket a tabellán, hazai pályán kötelező győzelemre volt szükségünk. Igazi 6 pontos mérkőzésen az első perctől azt csinálták a fiúk, amit kértünk, elvártunk tőlük. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de csak a félidő elött sikerült gólra váltani. A második félidőben teljesen felőröltük a vendégeket, ellenfelünknek elvétve akadt pár lehetősége, amiknél viszont a védelmünk és kapusunk is a helyén volt. A múlt heti blama ébresztő volt számunkra, szerencsére jó irányba tudtunk kilépni belőle. A második gólnál le is zártuk a mérkőzést “sima” 2-0.”

Hajrá AKSC!!

Megosztás

Megosztás itt: facebook