Labdarúgás utánpótlás – sikeres hetet zártunk

Mi történt a múlt héten az utánpótlás focicsapatainkkal? Itt megtudhatjátok!

Megyei U16-Kelet Sátoraljaújhely- AKSC 2-6

Mulató Milán edző értékelése: “Sátoraljaújhelyen vendégeskedtünk a soronkovetkező fordulóban. A 20. percben 0-3 vezettünk megérdemelten szép játékkal, de még a félidőben mi adtunk lendületet az ellenfél csapatának és 2 gólt ajándékoztunk nekik, nehogy egyhangú legyen a mérkőzés. A második félidő elején az Újhelynek voltak lehetőségeik az egyenlítésre, de a védelmünk a helyén volt. Támadósorunk frissítése, koncentrációja jót tett a csapatnak, ezután már nem volt kérdés és 3 gólt sikerült még rárúgnunk. Teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.”

NB III U17-Kelet Hatvan fc- AKSC 1-2

Thür Antal edző értékelése: “Kiváló játékvezetés, javuló játék, de sok kihagyott helyzet! Összességében csak magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de megérdemelten győztünk! Jók: az egész csapat”

NB III U19-Kelet Fc Hatvan – AKSC 0-1

Varacskai István: “A támadó harmadban elkövetet gyermeteg hibák, rossz döntések és dekoncentráltság eredménye ez a fölényes győzelem. A mezőnyben magasan ellenfelünk fölé nőttünk, de a támadó játékunkból most hiányzott az él. Dolgozunk tovább. Jók: Komjáti, Kis-Orosz, Szajky, Juhász”

NB II U14-Észak II.AKSC – Gyöngyösi AKELMARADT

NB II U15-Észak II.AKSC – Gyöngyösi AK – ELMARADT

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook