Lassan zárul az őszi szezon

Az őszi szezon lassan teljesen lezárul a focistáinknak, de még mindig vannak csapatok az utánpótlásban, ahol a múlt hét hozott meccseket.

Az eredményeket pedig itt találjátok:

NB III U19 AKSC – EGER LABDARÚGÓ SPORT KFT. 3-5

Varacskai István: “Az eredmény nem tükrözi hűen a mérkőzés képét. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos ezek nagyon kis százalékát értékesítettük. Védekezésben is hatalmas egyéni hibákat vétettünk, gyakorlatilag ajándékoztunk 3 gólt az ellenfélnek. Ennyi rossz teljesítményt nem bír el a csapatunk egy bajnokesélyes csapat ellen. Most kicsit hátrányba kerültünk, de tavasszal ki fogjuk javítani a hibáinkat! Jók: Urbán, Szajky, Roha”

NB III U17 AKSC – EGER LABDARÚGÓ SPORT KFT. Elmaradt

NB II U14-Észak II.FC HATVAN – AKSC 11-1

Fodor Tamás: “Az első félidőben voltak szép dolgaink, helyzeteket alakitottunk ki, a második félidő viszont értékelhetetlen.”

NB II U15-Észak II.FC HATVAN – AKSC 5-3

Horváth Szabolcs: “Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, aztán 20 perc jatékunkat pár perc alatt sikerült teljesen tönkre tenni. A mérkőzést egy érthetetlen jatékvezetői döntés is befolyásolta, mert valószinűleg megsértettük a lelki világát több kétes szituáció után. Télen keményebb munkát fogunk végezni, hogy tavasszal ezeket a merkőzeseket megnyerjük!!!”

Megyei U16-Kelet Elmaradt

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook