A hét játékosa: Róde Zita

Az elmúlt héten is volt kiemelkedő teljesítmény a játékosaink közül.

rodezita

Az elmúlt héten is volt kiemelkedő teljesítmény a játékosaink közül.

Az utolsó fordulókból Róde Zita emelkedett ki a mezőnyből! “Klubunkban van, egy nagyon tehetséges 2005-ös születésű lányokból álló kézilabdás generáció, akik korábban már többször megjárták az országos döntőket, szerepeltek az elsőosztályú gyermekbajnokságban és jelenleg a serdülő III. osztályban vezetik a tabellát! A jövőben szeretnénk rájuk alapozni a felnőtt, NB- s bajnokságokban való szereplést.

Ebből a generációból először Róde Zitát (Zizi) szeretnénk bemutatni, aki kapusként, biztos pont a csapat életében edzésen és mérkőzésen egyaránt. Nagyon szorgalmas, ritkán marad ki nála edzés, olyan tulajdonságok jellemzik, amelyekre egy kapuvédőnek nagy szüksége van, mint pl.: a bátorság, vagy a kivételes fizikai képességek. Nagyon jó ziccer kapus, remekül indít és megbízható a sablon lövéseknél. Fiatal kora ellenére, már több nagy múltú klubhoz invitálták, de Ő mindig hű maradt hozzánk, pályafutását, fejlődését, ezért is, körültekintően és felelősséggel segítjük.

Ebben a bajnokságban kilenc mérkőzésen lépett pályára és félidőnként, átlagosan csak hat kapott gól a mérlege, ezzel a teljesítményével serdülő csapatunk a mezőnyben a legkevesebb gólt kapta és vezeti a bajnokságot. Kiemelnénk pl. az Miskolci VSC elleni első félidőt, ahol mindösszesen csak két gólt kapott! Pályádhoz kívánunk, további sok sikert!”

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook