Tavaszi szezonrajt

A női kézilabda szakosztály ificsapata útjára indította a tavaszi szezont. Teljesítményértékelés Mádli-Szűcs Laura edzőtől.

BSK_borsod_sport_klub_noi_kezilabda_ifi

Sportolóink számára végre elindul a 2020/21-es tavaszi szezon!

A bajnokság tavaszi nyitányát pedig a kézilabdás ifista lányok játszották le a Kézilabda Klub Hajdúszoboszló ellen, méghozzá idegenben.

A megtizedelt csapat egy erős felkészülési időszakot zárt le, így mindenki kíváncsian várta, hogy Mádli-Szűcs Laura milyen munkát végzett a kézilabdás lányokkal. A 10. fordulóban az eddig még nyeretlen hajdúszoboszlói csapat vendégeként alapvetően nem kellett volna, hogy kérdések legyenek, azonban a kis létszám mindig veszélyeket rejt magában.

Természetesen a szakmai munka nem okozott csalódást és az idény nyitót magabiztos játékkal és 25-43-as végeredménnyel hozták le az ifisták.

Mádli-Szűcs Laura edző értékelése:

„9 játékossal indultunk el a Hajdúszoboszló otthonába, sajnos átlövőink betegségük miatt nem tudtak elutazni a mérkőzésre. Az első félidő 15. percéig kerestük a helyünket, álmosan és lehangoltan kezdtük a mérkőzést. Aztán 5:1.-es védekezésre váltottunk, labdaszerzésekből, jó indításokkal az 1. félidő végét 9 gólos előnnyel zártunk. Így a második félidőben felszabadultabban, magabiztosabb játékkal növeltük a különbséget. Gratulálok a serdülő játékosoknak a szép helytállásért.”

Kíváncsian várjuk a folytatást, amely február 18-án lesz a Sárospatak ellen.

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook