Végre női kézilabda!

A tavasz nem hozott változást, ami a női kézilabda csapatunk célkitűzéseit illeti. Továbbra is egy cél lebeg a szemek előtt. Megnyerni a bajnokságot minél nagyobb előnnyel!

BSK_noi_kezilabda_felnott_Mezokeresztes_BSK

A BSK-s lányok kiemelkednek ebből a bajnokságból, ezt az eddigi eredményeink is jól mutatták.

De a célok kitűzésekor nem is egy szezonban gondolkodtak a vezetőségnél. Ahhoz, hogy egy osztállyal feljebb lépjenek a lányok, eddig sem kellett nagyot álmondni.

Jól mutatja ezt a hétvégi mérkőzés eredménye is, ahol bár helyenként tompa játékkal, végül így is hazahozta a női kézilabda csapatunk a 2 pontot.

Mádli-Szűcs Laura edző értékelése:

A tavaszi szezon első fordulójában a Mezőkeresztes otthonába látogattunk. Az első félidőben érződött a lányokon, hogy rég játszottunk tétmérkőzést, 1 félidő kellett ahhoz, hogy a védekezésünket stabilizáljuk, támadásunkat gyors gólokkal fejeztük be, de az ellenfél sajnos mindig góllal válaszolt. Az első játékrész végén szétesett a játékunk, kapkodtunk, sok technikai hibát vétettünk. A félidőben rendet raktunk a fejekben, átbeszéltük a hibákat, bár a második félidő is döcögős volt, de a jó védekezés meghozta az eredményét. Az ellenfélnek, a sportszerű és lendületes játékához gratulálok, és további sok sikert kívánunk!

A következő mérkőzést hazai pályán, a MEAFC ellen játszuk, reméljük, hogy ismét nyugodt meccsünk lesz sok góllal és hazai sikerrel!

Mezőkeresztes VSE – BSK
Női kézilabda megyei I.
32 – 36

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=11248&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook