A Női kézilabda, amiben sosem csalódunk

A női kézilabda megyei bajnokság első és második helyezettje mérkőzött. A BSK-t nehezítették a sérülések, de végül győzött a jobb.

BSK_noi_kezilabda_felnott_Szerencs_borsod_sport_klub

Péntek délután a listavezető BSK női kézilabdacsapata a nagy rivális Szerencsi klub otthonában aratott nagyon fontos győzelmet, mellyel immár 11 pontos előnyre tett szert a B.A.Z. megyei I.-es bajnokságban.

Az erőviszonyok ugyan kiegyenlítettek voltak a mérkőzés folyamán, de a BKS-s lànyok magabiztos játéka kulcsfontossàgúnak bizonyult, így elhoztàk a 2 pontot az ellenfél pályájáról.

Mádli-Szűcs Laura edző nyilatkozata:

A tavaszi szezon soron követő fordulójában a Szerencs otthonában léptünk pályára. Sajnos a felkészülési hetünk nem alakult túl jól, sérülések sora nehezítette meg az edzésmunkánkat, érezhető volt a lányokon az aggodalom, de mindezek ellenére az első félidő 10. percében magunkra találtunk. Összeállt a védekezésünk, jó helyzetfelismerésekből 9. gólos előnnyel zártuk az első játékrészt. A második félidőben nem volt ilyen egyszerű a dolgunk, védekezésünk fellazult, ezt az ellenfél kihasználta, és az utolsó percekre 4. gólos előnyünk maradt, amit meg tudtunk tartani a 60. percig. Az egész mérkőzésen rengeteg technikai hibával játszottunk, 100%-os ziccereink sorra maradt ki. Ennek ellenére nagyon örülök a győzelemnek, gratulálok a lányaimnak, a Szerencs csapatának további sok sikert kívánunk.

Szerencs VSE – BSK
Női kézilabda B.A.Z. megyei I.
31 – 35

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=11252&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook