Az utolsót is behúzták a BSK női kézilabdázói

A B.A.Z. megyei női kézilabda bajnokság befordult a célegyenesbe, kialakult az alsó- és a felsőház mezőnye. Így eldőlt az is, kivel kell megküzdenünk a végső győzelemért!

BSK_BAZ_megyei_noi_kezilabda_felnott_BSK_Tiszaujvaros

A B.A.Z. megyei női kézilabda bajnokság alapszakasza véget ért az elmúlt hétvégén, így eldőldek a még kérdőjeles helyek is. Szerencsére a BSK részére már nem volt nyitott kérdés!

Az utolsó alapszakasz mérkőzésre a BSK női kézilabdásai már tét nélkül érkeztek, hiszen az már korábban eldőlt, az első helyről fogunk ráfordulni a B.A.Z. megyei női kézilabda bajnokság rájátszására. A Tiszaújvárosi SC csapata nem jelentett akadályt a lányok számára és végül magabiztos játékkal győztünk.

Mádli-Szűcs Laura edző nyilatkozata:

Lejátszottuk az alapszakasz utolsó mérkőzését. Hazai környezetben fogadtuk a Tiszaújváros csapatát. Fegyelmezett védekezéssel, és pontos támadásbefejezéssekkel 7. gólos előnnyel zártuk az első félidőt, így a második félidőben több játékvariációt ki tudtunk próbálni. Ezzel minden játékos élt, és pluszt hozott a játékunkba. Az elmúlt mérkőzésekhez képest jelentősen csökkent a technikai hibák száma, a mérkőzés utolsó percéig helyzeteinket, átlövéseinket teljes koncentráltsággal fejeztük be. Készülünk tovább a rájátszás mérkőzéseire. Gratulálok a lányaimnak, hogy az alapszakaszt veretlenül teljesítették, és bízom abban, hogy Önbizalmuk is a helyére kerül.

BSK – Tiszaújvárosi SC
Női kézilabda B.A.Z. megyei I.
37 – 27

Az esemény jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el:

https://mksz.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=11256&p_merkozes_kod_evad=8&p_kezilabda__evad_kod=8

Hajrá BSK!

Megosztás

Megosztás itt: facebook