Edzőmeccs Abaújszántón a labdarúgó csapatnak

A labdarúgó csapat is megkezdte az éles felkészülést a tavaszi fociszezonra és már az első edzőmeccsen is túl vagyunk.

BSK_borsod_sport_klub_ferfi_labdarugas_felnott

Rohamtempóban közeledik a tavaszi szezon a labdarúgó csapatnak, ezért eljött az ideje az éles teszteknek a focisták számára is.

Alig több, mint egy hónap és folytatódnak a bajnoki küzdelmek a Megyei II. osztályban a labdarúgó csapat számára. Ezért a labdarúgó csapatunk is elkezdte a felkészülést már januárban, hiszen tudjuk, a bajnoki címet senkinek nem adják ingyen és még sok van hátra a szezonból.

Bár tetemes előnyre tettünk szert az ősz folyamán, hátradőlni még koránt sincs okunk, egy rossz széria gyorsan elolvaszthatja a különbséget.

Ezért az edzői stáb egy osztállyal magasabb bajnokságban szereplő focicsapatot keresett partnernek. A megye I.-ben pallározódó Abaújszántó a kiesés ellen küzd a felsőbb osztályban, így jó lehetőség volt kipróbálni magunkat, hol tarthatunk az úton.

A meccs jól alakult, végül 2-3-as eredménnyel elhozthattuk a képzeletbeli három pontot.

Varacskai István edző értékelése:

Első felkészülési mérkőzésünk produkáltunk egy jó első félidőt, viszont a második játékrészben eléggé dekoncentráltak voltunk, ami megmutatkozott mind a kettő kapu előtt. Buta hibákból kaptunk gólokat és a legnagyobb helyzeteket is ki tudtuk hagyni. Ezek ellenére bíztató volt a mutatott teljesítmény.

Megosztás

Megosztás itt: facebook